Ароматерапевтичен дифузер с вградена Bluetooth колонка - бял 450мл

Още не е оценен Напишете отзив
120лв.
Наличност:
6
Код на продукта:
VR0026

Безплатна доставка над 100 лв.

Преглед на продукта преди заплащане

Гаранция: 12 месеца

Сподели

  • Мултифункционален - Ароматерапия, овлажняване на въздуха, сменящи се светлини, Bluetooth връзка и управление през Вашият телефон.
  • Мобилно приложение - С възможност за управляване на  дифузера, както ръчно, така и с Bluetooth връзка, чрез мобилното приложение Atomizer+ (може да изтеглите напълно безплатно от App Store за iOS и Google Play за Android). Чрез мобилното приложение избирате светлина по Ваш вкус и моментно настроение, регулирате силата на изпръскване на мъглата и нейната продължителност, както и опция за задаване на определен от Вас час, за включване на дифузера. 
  • Bluetooth колонка - След свързване на Вашият телефон или таблет с дифузера, посредством Bluetooth връзка, може да слушате любимата си музика, наслаждавайки се на уютна и ароматна обстановка.
  • Голям капацитет - С капацитет от 450мл. на резервоара, дифузерът предполага работа без прекъсване в продължение на 12 часа. Отново чрез мобилното приложение, може да зададете през какъв интервал от време да разпръсква мъглата, както и време за работа в непрекъснат режим (максимално 12 часа).
  • Вградена защита и автоматично изключване - При изчерпване на количеството вода в дифузера, той автоматично ще се изключи, предотвратявайки риска от нежелани последици, в случай че отсъствате от дома или офиса.
Напишете отзив